Followers

MAKLUMAT TERKINI TANAHAIR

Monday, 15 April 2013

Wanita Dalam Video Stopa Bakal Dedahkan Diri !!!!

Sebuah blog penjilat Pakatan hari ni mendedahkan bahawa wanita yang beraksi bersama Setiausaha Agung Pas didalam video terlarang baru-baru ni akan mendedahkan dirinya di khalayak umum tak lama lagi..

Menurut blogger berkenaan, wanita tu akan mengaku dibayar oleh PKR dan juga mengaku telah mengadakan hubungan seks dengan lelaki didalam video tu.. Bukan sekali beb..., tapi beberapa kali!! Wohaa!!!

Tapi yang menariknya.., blogger tu juga mendedahkan bahawa ada agen Najib dalam PAS dan PKR yang bertanggung jawab didalam rakaman video berkenaan.. Ini bermakna.., memang individu dalam video tu tak lain tak bukan adalah pemimpin kanan Pas.., bukannya klon atau video edit!!

Apa yang gua dimaklumkan, video aksi Pak Stopa tu hasil perancangan orang dalam Pas sendiri yang mahu menjatuhkan pemimpin kanan parti tersebut.. Khabarnya, kumpulan ni dah lama berusaha untuk menguasai parti melayu terbesar didalam negara tu..

Kalau Tun Mahathir dan kini Najib menguasai Umno selaku parti melayu terbesar.., rasanya korang pun tahu sapa individu yang mengetuai kumpulan yang cuba menguasai Pas kannn...

So..., sekarang ni kita tunggu je lah episod seterusnya dalam kes video Pak Stopa nih.. Kita tengok sapa yang kenaa.. Hahahaha..

 

1 comment:

  1. Bro, kalau cerita dari Tulang Babi la, cuma satu je aku nak katakan... ---> BULL SHIT..!!!!

    ReplyDelete