Followers

MAKLUMAT TERKINI TANAHAIR

Friday, 19 April 2013

HELAH PERDAYA MELAYU BODOH, KIT SIANG DAN KARPAL SINGH AKAN PAKAI LAMBANG PAS DALAM PRU13 NANTI!!!


Kalau dah kata DAP, maka sesungguhnya, inilah parti yang sangat chauvinist, bersifat perkauman yang amat menebal, sangat membenci Melayu-Islam dan Bumiputera serta sentiasa mencari jalan bagaimana hendak memastikan Melayu dan Bumiputera menjadi rakyat kelas kedua di tanahair sendiri.

Kecohlah semalam dengan DAP menyebarkan berita kononnya, calon-calon mereka tidak boleh lagi bertanding dengan menggunakan lambang roket. Sehinggakan Teresa Kok yang sedang kalut untuk mengelak daripada menerangkan bagaimana dia telah mencuri duit rakyat Selangor, membuat pengumuman kononnya tempoh 24 jam pengisytiharan oleh ROS tentang CEC DAP yang tidak diiktiraf merupakan helah Barisan Nasional untuk menghalang DAP daripada bertanding.

Justeru katanya, DAP akan menggunakan lambang PAS di Semenanjung dan PKR di Sabah serta Sarawak.

Maka bersorak-soraklah gembira sekalian Melayu-Melayu TERBANGANG ABAD INI dalam PKR dan PAS tentang pengumuman Teresa Kok itu. Mereka berpendapat, DAP akhirnya telah membuktikan bahawa parti itu yang mengikut PAS dan PKR, bukannya PAS dan PKR yang mengikut DAP!

SMS dan serangan di FB telah dibuat walaupun sebenarnya DAP masih boleh menggunakan lambang parti mereka dalam PRU13 nanti seperti kata Pengerusi SPR malam tadi. ROS bukannya membatalkan pendaftaran DAP sepertimana yang cuba dikelirukan oleh Teresa Kok, sebaliknya, hanya barisan CEC sahaja yang tidak diiktiraf kerana pemilihannya tidak demokratik sebaliknya telah diatur oleh Lim Guan Eng dan Teresa Kok sendiri!

Pengumuman untuk bertanding dengan lambang PAS dan PKR sebenarnya tidak lebih daripada sekadar satu penipuan besar yang cuba dilakukan oleh DAP dan Teresa Kok. Kalau Lim Guan Eng yang begitu membenci raja-raja Melayu kerana terpaksa 'menyembah' mereka, mana mungkin DAP akan duduk di bawah PAS. Biar mereka tidak bertanding daripada terpaksa menggunakan lambang Tutup Tin Milo dan Mata DAJJAL.

Hanya Melayu bangang sahaja yang akan menelan bulat-bulat pengumuman Teresa Kok itu dengan penuh gembira. Manakala Melayu-Bumiputera yang bijak pandai akan segera menjadikan Singapura pada tahun 1964 sebagai  sandaran untuk satu lagi ulangan sejarah chauvinist yang cuba menipu Melayu-Bumiputera di negara mereka sendiri!!!

sumber

No comments:

Post a Comment