Followers

MAKLUMAT TERKINI TANAHAIR

Friday, 14 March 2014

Berita Gempar #PRKKajang : Bomoh DoReMi Bapa Saudara Tiri Anwar ???? #KajangMove


Anwar Ibrahim didalam kempen ceramah Pakatan di Kajang malam tadi membangkitkan isu kelemahan pengendalian kehilangan misteri pesawat Malaysia Airlines MH370 oleh Putrajaya.

Anwar juga membangkitkan isu berkenaan kewujudan "Bomoh Do Re Mi" di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan menyifatkan tindakan berkenaan adalah "bodoh dan memalukan negara."

Anwar berkata, imej negara tercemar ekoran kegagalan kerajaan menangani krisis negara sehingga dikritik hebat oleh media antarabangsa.

Tapi Anwar lupa bahawa kes liwat dia bersama Saiful Bukhari Azlan lagi bodoh dan memalukan! Bukan saja negara je yang malu beb, tapi Islam juga dimalukan kerana Anwar didalam kes tersebut.

Kalau Anwar nak sangat bercakap soal malu, Anwar patut tengok sendiri muka dia dalam cermin. Anwar yang sebenarnya tak tahu malu kerana ada skandal dengan pelacur cina sampai keluar video di seluruh dunia.

Anwar juga patut sorok muka sendiri kerana malu dengan perangai suka lubang belakang sesama lelaki dan juga kegemaran menjadikan pembantu lelaki sebagai bahan pemuas nafsu.

Jadi.., Anwar sebenarnya tak layak bercakap soal malukan negara kerana dia sendiri memang jenis muka tak tahu malu!! Dan Anwar sendiri tak tahu maksud bodoh sebab dia sendiri memang dah bodoh sehinggakan tak tahu beza antara lubang lelaki dan perempuan!

Kesimpulannya.., Anwar dan Bomoh Doremi di KLIA tu sama je bodohnya... 2X5!


SUMBER

1 comment:

  1. Dalam isu pencarian kapal terbang yg hilang ni... Anuar Ibrahim mengaitkan kelemahan negara mengendalikan kes ini....

    ReplyDelete