Followers

MAKLUMAT TERKINI TANAHAIR

Wednesday, 16 May 2012

EKSKLUSIF !!! AZMIN ALI CABAR @NAJIBRAZAK BUBAR PARLIMEN ??? LAWAK TERBARU DARI AZMIN ALI !!! WAJIB BACA !!!


jap,bagi saya gelak dulu boleh..muahahahaha..nak cabar Datuk Seri Najib bubar parlimen ??? siapa Azmin Ali ni sampai nak cabar.apa kata bersihkan diri tu dulu boleh ??? opsss.. saya nak ulang balik perkataan di atas boleh ??? Wah !!! Bukan main gah bunyinya apabila Azmin Ali mencabar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak segera membubarkan parlimen untuk membolehkan pilihanraya umum dijalankan sesegera mungkin.Menurut kata Azmin Ali lagi,"Kalau dia (Najib) kata sokongan rakyat kepada Umno semakin kukuh,saya cabar dia umum tarikh pilihan raya esok (Semalam).Pakatan Rakyat (PR) sudah bersedia dari tahun lalu lagi untuk PRU 13".

Katanya lagi PM tak berani bubar parlimen kerana UMNO banyak masalah.Biar betul ??? Siapa sebenarnya yang sedang bermasalah dengan segala skandal moral,masalah janji dimungkiri dan aiskrim dijilat licin ??? sedapnya mulut tu bercakap.sebab itu saya kata tadi bersihkan dulu perbuatan tu.ada berani ker Azmin Ali ??? apapun Antara sedar atau tidak,Azmin Ali sebenarnya sedang menunjukkan kebodohannya sendiri.Ego tak kena tempat,baghal melampau-lampau.Baru saja dua tiga bulan lepas,Menteri Besar Selangor Khalid Ibrahim A.K.A Gagap pernah melontarkan idea mahu mengadakan pilihanraya berasingan dengan parlimen.Malah mentor Azmin yang juga Ketua Umum PKR,Anwar Ibrahim juga berkongsi pandangan sama.

Itu baru betul namanya takut berhadapan dengan sokongan rakyat,kerisauan melampau bakal kehilangan kuasa.Kalau betul pakatan Haram khususnya PKR dan PAS dah tak sabar sangat hendak mengharungi musim pilihanraya,bubarkan sekarang juga DUN Selangor,Kedah,Penang dan Kelantan,tak payah tunggu parlimen bubar.apa macam ??? ada berani ??? Takkan cakap berdegar-degar kokok berderai-derai alih-alih tahi yang terpalit pada ekor rupanya tahi sendiri.Bikin malu Timbalan Presiden PKR yang bernama Azmin Ali Ni..muahahaha...

No comments:

Post a Comment